FlexCIO: een vaste ICT-directeur op flexibele basis

Laat jouw organisatie kansen op het gebied van ICT liggen? Mis je de strategische kennis van ICT in de eigen organisatie? Zijn jouw mensen niet blij met de ondersteuning die ICT biedt aan hun werkprocessen? Of is ICT een grote kostenpost en heb je het gevoel dat het effectiever, efficiënter en goedkoper kan? Heb je moeite met het ontwikkelen en implementeren van een gedegen visie? Of wil je juist innoveren en weet je niet hoe?

Laat ICT voor je organisatie werken, zodat het je helpt je ambities te realiseren.

ICT als belangrijke pijler in de bedrijfsstrategie
Wij hielpen al meer dan 200 woningcorporaties en –beleggers in heel Nederland met hun ICT-vraagstukken en er komen er steeds meer bij. De sociale huursector is constant in beweging en woningcorporaties moeten zich continu aanpassen aan een omgeving die verandert. ICT is daarbij van cruciaal belang, want technologie kan helpen om de operationele kosten te verlagen, door flexibel en efficiënt mensen en werkprocessen te ondersteunen met de juiste middelen en toepassing van de laatste sectorstandaarden. Het is een vast onderwerp in het MT geworden en een belangrijke pijler in de bedrijfsstrategie. We zien de verschuiving van impuls gedreven vragen achteraf naar actieve integrale sturing met structuur. Maar hoe geef je sturing aan ICT zonder een extra (ICT-)directeur aan te nemen?

De oplossing van Chaptr2: De FlexCIO
Met het abonnement van Chaptr2 regelen wij een vaste ICT-directeur, een FlexCIO, op flexibele basis. Een dag per week, een dag per maand of zo vaak als nodig is – tegen een betaalbare prijs en altijd met een beschikbaarheidsgarantie voor dezelfde persoon. De FlexCIO fungeert als vast lid van het managementteam en staat samen met het MT midden in de business en verbindt klantwaarde aan technologie. Daardoor is het MT vrij om zich te concentreren op de gebieden waar zij het meest waardevol zijn voor de organisatie. De FlexCIO zorgt voor een afgestemde en passende ICT-strategie voor je organisatie; technologisch en organisatorisch. Van visie tot en met implementatie.

Meer weten?
Wil je meer weten over FlexCIO? Neem dan vrijblijvend contact op met: 

Marnix Ferwerda

Er is al een vast FlexCIO-abonnement mogelijk voor een halve dag in de maand!