Introductie Functioneel Beheer

Ben jij kerngebruiker, super user of heb je gewoon interesse in het vakgebied van Functioneel Beheer? Of ben jij verantwoordelijk voor het opleiden van de kerngebruikers in jouw organisatie? Dan is deze training geschikt voor jou!

Tijdens deze ééndaagse kerngebruikerstraining ga je aan de slag met de volgende thema's:

  • taken en rolverdeling (functioneel beheerder en de kernbegruiker)
  • triggers: wat zijn dit?
  • belanghebbendenanalyse
  • probleemanalyse
  • processen

inschrijven

De training

De training is gebaseerd op Hét Handboek voor de Functioneel Beheerder. En sluit daarom volledig aan bij de Vakopleiding Functioneel Beheer. Net zoals bij de Vakopleiding krijgen deelnemers krijgen een mix van theorie (20%) en praktijkopdrachten (80%). 

En deze opleiding kan je  - exclusief voor de corporatiesector - bij ons volgen!

De opleiding wordt gegeven door ervaren docenten. Zij hebben een uitstekende beheersing van het vakgebied Functioneel Beheer en brengen het bij meerdere organisaties dagelijks in de praktijk. Hierdoor nemen zij veel voorbeelden mee naar de lessen. 

De investering!

Onze kerngerbuikerstraining bieden wij incompany aan en kunnen wij volledig voor jouw organisatie op maat maken. De prijs is op aanvraag. Net zoals bij onze andere trainingen geldt ook hier een vrijstelling van BTW inzake beroepsonderwijs.

Op onze opleidingen zijn de NLdigital Voorwaarden 2020, gedeponeerd bij de Rechtbank Midden-Nederland locatie Utrecht, van toepassing.