Wie is Chaptr2?

Bij Chaptr2 hebben wij als doel dat de medewerkers van corporaties waar wij voor werken het uiteindelijk zelf kunnen, zonder onze hulp! Wij pakken opdrachten dan ook graag samen met hen op. Zodat zij direct leren volgens het principe voordoen, samen doen, zelf doen. Op deze manier levert Chaptr2 niet alleen kennis en extra "handen", maar ook veranderkracht!

Daarbij zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. 

Onze collega's staan voor je klaar om samen met jou te werken aan de digitale toekomst van jouw corporatie!

Zo werken wij samen met klanten en leveranciers!

Wij werken primair voor corporaties en commerciële vastgoedorganisaties. Daar horen ook samenwerkingsverbanden, onafhankelijke gebruikersverenigingen, woonruimtetoewijzings-, en brancheorganisaties bij. Ook organisaties uit andere sectoren die van onze adviesdiensten gebruik willen maken zijn welkom.

Wij werken niet voor leveranciers die ICT-gerelateerde diensten of producten leveren aan onze primaire doelgroep. Ook onze aandeelhouders kunnen niet participeren in deze bedrijven. Wij werken wel met hen samen in projecten bij klanten. Daarbij worden wij altijd ingehuurd door de klant. Ook kunnen wij met leveranciers wederzijds kennis delen over diensten, producten en marktontwikkelingen. Wij gaan daarbij vertrouwelijk om met onze kennis. Onze medewerkers kunnen om hun kennis te vergroten betaald opleidingen volgen bij leveranciers die dit breed in de markt aanbieden.

Wij werken samen met partijen om ons dienstenaanbod aan te vullen of om ons te ondersteunen bij krapte. Indien wij partners aanbieden dan maken wij dat vooraf duidelijk in onze offerte, ook dat wij een vergoeding ontvangen voor salesactiviteiten en administratie. Er zijn ook partners die rechtstreeks offreren en leveren aan onze klanten. Indien dit het geval is ontvangen wij hier geen fee op. Ook niet als wij klanten doorverwijzen naar andere partijen.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de NLdigital Voorwaarden 2020 van toepassing.

Onze partners!

VFB - Academy

VFB - Academy

Smarts IT / Security

Smarts IT / Security

Wij zijn trots op onze samenwerkingen

8,7

WonenBreburg

"Om onze digitale klantprocessen met de implementatie van Embrace een boost te geven waren we op zoek naar een energieke, ervaren en op samenwerking en resultaat gerichte projectleider, die we via Chaptr2 in de persoon van Anil hebben gevonden."

Area Wonen

Jolanda Verbueken

"Ik heb met plezier de Vakopleiding gevolgd. De interactie met medecursisten, die ook uit de corporatiesector komen, is heel waardevol. Een docente met ervaring uit de praktijk is heel fijn."

Kleurrijk Wonen

Fariel Mulders

“Deze opleiding geeft écht inzicht in de taken van een functioneel beheerder, waarbij er gebruik wordt gemaakt van diverse praktijkopdrachten.”

Neem gerust contact met ons op

Leuk dat je contact met ons opneemt, wij helpen je graag verder. Als je hiernaast je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Als je vraag niet kan wachten, dan kan je ons natuurlijk ook bellen: 078 - 681 08 00