Innoveren

Innoveren kun je leren! Wij bieden inspiratie van binnen én buiten de corporatiesector en helpen corporaties graag bij het realiseren van innovaties.

Met onze innovatie methode kan iedereen innoveren. Via ons ‘Innovatielab voor Corporaties’ verzorgen wij inspiratiesessies zodat je zelf ook aan de slag kunt met innoveren en klaar bent voor de toekomst.

Voor corporaties die actief aan de slag willen met innovatie, biedt Chaptr2 themagerichte Innovatieroutes aan. Eén daarvan is de innovatieroute RPA. Het doel is om een specifiek vraagstuk binnen jouw eigen corporatie op te lossen door een software robot taken uit te laten voeren waar voorheen menselijke handelingen voor nodig waren.

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je met ons sparren over jouw uitdagingen? Wij helpen je graag verder! Als je hier je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Als je vraag niet kan wachten, dan kan je ons natuurlijk ook bellen: 078 - 681 08 00 Je kan ook direct contact opnemen met één van onze consultants.