Dit doen wij!

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een digitale strategie, het gebruiken en toepassen van bestaande en nieuwe technologieën of het verbeteren van processen: het begint altijd bij samenwerking, bij mensen!

Waarom samen? Omdat wij vinden dat wij een klant pas geholpen hebben, als de klant het daarna zelf kan. Wij leveren niet alleen onze kennis en ervaring maar ook veranderkracht! Daarom pakken wij onze opdrachten graag samen met de corporatie medewerkers op, zodat zij direct leren door het te doen. Want wij zijn van mening dat medewerkers cruciaal zijn bij het ontwikkelen van een organisatie.  

Naast het bieden van veranderkracht zijn de medewerkers van Chaptr2 altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen onze klanten een efficiënte bedrijfsvoering realiseren en hebben zij meer tijd voor de huurder en meer geld om te investeren in woningen. 

Wij zijn zeker geen ja-knikkers en zorgen door onze pro-actieve houding dat er echt stappen gezet worden. Je mag van Chaptr2 medewerkers verwachten dat er met plezier aan de digitale ontwikkeling van jouw organisatie gewerkt wordt. 

 

Nieuws & Cases

ERP Monitor Woningcorporaties

In de voetballerij verkassen tot en met Deadline Day ieder seizoen tientallen spelers naar een andere voetbalclub. In de kleine maar competitieve ERP-sector voor woningcorporaties is het niet anders. Ook dit jaar tonen de cijfers weer aan dat vooral de twee grootste clubs nieuwe spelers … Lees meer