Dit doen wij!

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een digitale strategie, het gebruiken en toepassen van bestaande en nieuwe technologieën of het verbeteren van processen: het begint altijd bij samenwerking, bij mensen!

Waarom samen? Omdat wij vinden dat wij een klant pas geholpen hebben, als de klant het daarna zelf kan. Wij leveren niet alleen onze kennis en ervaring maar ook veranderkracht! Daarom pakken wij onze opdrachten graag samen met de corporatie medewerkers op, zodat zij direct leren door het te doen. Want wij zijn van mening dat medewerkers cruciaal zijn bij het ontwikkelen van een organisatie.  

Naast het bieden van veranderkracht zijn de medewerkers van Chaptr2 altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen onze klanten een efficiënte bedrijfsvoering realiseren en hebben zij meer tijd voor de huurder en meer geld om te investeren in woningen. 

Wij zijn zeker geen ja-knikkers en zorgen door onze pro-actieve houding dat er echt stappen gezet worden. Je mag van Chaptr2 medewerkers verwachten dat er met plezier aan de digitale ontwikkeling van jouw organisatie gewerkt wordt. 

 

Nieuws & Cases

Alles over het Corporatieplein 2023!

Marnix en Kay vertellen jullie in onze nieuwste podcast alles over het Corporatieplein 2023. HET event voor de Corporatiesector! De plek waar de hele branche samenkomt om elkaar te ontmoeten, bij te praten, te informeren en te inspireren! De moeite waard om te luisteren voor … Lees meer