Leren

Wij toetsen hoe digitaal fit medewerkers zijn en helpen bij het ontwikkelen van het digitale DNA. Denk aan training, coaching en begeleiding on the job. Ook trainen wij functioneel beheerders en kerngebruikers zodat zij hun rol nog beter kunnen invullen. En wij leiden medewerkers op tot probleemoplossers met onze Yellow Belt en Green Belt trainingen. Je kunt meedoen met ‘open inschrijving trainingen’ maar wij kunnen ook op maat voor jouw organisatie een training verzorgen. Onze trainingen en opleidingen vind je hier.

 

 

Klachtenregeling Opleidingen

Chaptr2 doet er alles aan om voor jou een goede opleiding te verzorgen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. In onze klachtenregeling opleidingen leggen wij uit hoe jij jouw klacht kan indienen en op welke manier wij er dan mee aan de slag gaan! 

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je met ons sparren over jouw uitdagingen? Wij helpen je graag verder! Als je hier je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Als je vraag niet kan wachten, dan kan je ons natuurlijk ook bellen: 078 - 681 08 00 Je kan ook direct contact opnemen met één van onze consultants.