Onze aanpak

Chaptr2 helpt corporaties zich klaar te maken voor de toekomst. Dit doen wij door een integrale aanpak van mensen, processen én de juiste tools.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een digitale strategie, het gebruiken en toepassen van bestaande en nieuwe technologieën of het verbeteren van processen: het begint altijd bij samenwerking, bij mensen! 
Waarom samen? Omdat wij vinden dat wij een klant pas geholpen hebben, als de klant het daarna zelf kan. Wij leveren niet alleen onze kennis en ervaring maar ook veranderkracht! Daarom pakken wij onze opdrachten graag samen met de corporatie medewerkers op, zodat zij direct leren door het te doen. Want wij zijn van mening dat medewerkers cruciaal zijn bij het ontwikkelen van een organisatie.  

Samen verbeteren wij de processen en zoeken daar de juiste tools bij. Hierbij kijken wij ook vooral wat er al in huis is!

Denken

Samen met onze klanten werken wij aan een passende digitale strategie, die bijdraagt aan het behalen van hun ambities.

Meer info

Doen

Wij ondersteunen graag bij het verbeteren van processen met Lean en het implementeren van nieuwe software.

Meer info

Leren

Wij helpen medewerkers bij het ontwikkelen van het digitale DNA. Met training, coaching en begeleiding on the job.

Meer info

Innoveren

Iedereen kan innoveren! Wij brengen inspiratie en bewezen methodes en helpen organisaties zo te innoveren.

Meer info

Wij zijn trots op onze samenwerkingen!

8,7

WonenBreburg

"Om onze digitale klantprocessen met de implementatie van Embrace een boost te geven waren we op zoek naar een energieke, ervaren en op samenwerking en resultaat gerichte projectleider, die we via Chaptr2 in de persoon van Anil hebben gevonden."

Area Wonen

Jolanda Verbueken

"Ik heb met plezier de Vakopleiding gevolgd. De interactie met medecursisten, die ook uit de corporatiesector komen, is heel waardevol. Een docente met ervaring uit de praktijk is heel fijn."

Kleurrijk Wonen

Fariel Mulders

“Deze opleiding geeft écht inzicht in de taken van een functioneel beheerder, waarbij er gebruik wordt gemaakt van diverse praktijkopdrachten.”

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je met ons sparren over jouw uitdagingen? Wij helpen je graag verder! Als je hier je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Als je vraag niet kan wachten, dan kan je ons natuurlijk ook bellen: 078 - 681 08 00 Je kan ook direct contact opnemen met één van onze consultants.