Inspiratie

Het innovatielab ondersteunt in de zoektocht naar effectieve, doelgerichte innovaties voor jouw corporatie. Dat doen we onder andere door corporaties die willen experimenteren met nieuwe technologieën samen te brengen met andere corporaties en experts.

Wij organiseren met regelmaat gezamenlijke themagerichte innovatiesessies. Tijdens deze sessies wordt kennisdeling gefaciliteerd, waarbij we corporaties en leveranciers het podium geven om te vertellen wat hun visie is, wat de mogelijkheden zijn of om cases aan te dragen.

Ook bieden wij incompany inspiratiesessies aan. Inspiratie kan helpen om beweging te krijgen in innovatie binnen een organisatie. Met behulp van inspiratiesessies is het mogelijk te laten inzien wat er allemaal al gebeurt en dat ook te vertalen naar de mogelijkheden binnen de eigen corporatie. Hiermee maak je innoveren ook leuk voor iedereen! Deze inspiratiesessie maken wij op maat op basis van jouw wensen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je graag een thema aandragen neem dan contact op met Olke Jan van der Meer of Mirjam Cassée